• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Які дотації МінАПК пропонує для підтримки агропромислового сектору
    Опубликовано: 2016-09-29 13:00:00

    Міністерство аграрної політики і продовольства обговорює варіанти розподілу коштів, передбачених у проекті бюджету на 2017 рік на підтримку агропромислового комплексу (АПК).

    Станом на 28 вересня 2016 року Міністерство аграрної політики пропонує шляхом надання дотацій малому виробнику (до 1000 га) здешевити виробництво нішевих культур - жита та гречки, порядка 5-6 000 грн/га.

    Також планується надати підтримку галузі тваринництва через здешевлення виробництва кормових культур (зелені корма), порядка 10-12 000 грн./га.

    Міністерство ставить до відома, що програма розвитку кооперації закінчилась в 2015 році і для подальшої підтримки кооперації потрібно створити відповідне законодавчо-нормативне підгрунтя.

    Також повідомляється, що механізм розподілу коштів кредиту від Європейського банку розвитку, затвердженого наприкінці 2015 року, на даний момент невідомий.

    Механізм представлення проектів на розгляд та надання державних гарантій також поки що не визначено.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.