• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Землі Міноборони більше не будуть використовуватися в комерційних цілях
    Опубликовано: 2016-08-12 19:00:00

    Військовою прокуратурою припинено незаконне використання земель Міністерства оборони.

    Апеляційний господарський суд Київської області, погодившись із доводами військової прокуратури Білоцерківського гарнізону Центрального регіону України, залишив у силі рішення суду першої інстанції, яким визнано недійсним укладений договір, на підставі якого комерційному підприємству незаконно надано в користування земельну ділянку військового полігону.

    У 2014 році між квартирно-експлуатаційним відділом міста Біла Церква та товариством з обмеженою відповідальністю безпідставно укладено договір на 3 роки за яким товариству надано для вирощування сільськогосподарських культур земельну ділянку площею 1868 га вартістю понад 25 млн гривень, яка входить до складу Великополовецького військового навчального центру та перебуває на обліку Міноборони України.

    Зважаючи, що згідно законодавства, використання земельних ділянок полігонів не за призначенням та передача їх у користування забороняється, військовою прокуратурою заявлено позов до господарського суду Київської області про визнання недійсним договору, який задоволено в повному обсязі.

    Суд апеляційної інстанції підтвердив законність вимог військової прокуратури, таким чином рішення суду першої інстанції набрало законної сили, а незаконне використання земель оборони припинено.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.