• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На Дніпропетровщині будують завод з виробництва енергопелет
    Опубликовано: 2016-06-02 11:00:00

    Компанія KSG Agro розпочала будівництво заводу з виробництва енергетичних пелет в Криворізькому районі Дніпропетровської області. Завод буде побудований за проектом польської компанії Energy Partners.

    Повідомляється, що компанія KSG Agro знайшла в Польщі завод, технологія якого дозволяє виготовляти пелети без сушіння. Уклала з ним ліцензійну угоду і купила технологію разом з усією будівельною документацією. Проектна потужність майбутнього підприємства складе 60-90 тис. т в рік, - інформує ProAgro.

    "На сьогодні ми закупили обладнання, готовність виробничої будівлі становить 70%. Правда, в зв'язку з нестабільною ситуацією в країні і складною ситуацією в АПК реалізація проекту законсервована, але ми не втрачаємо оптимізму і зараз шукаємо інвестора для монтажу обладнання та запуску заводу", - розповів голова ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов.

    За його словами, заміщення традиційних видів палива альтернативним біологічним - один з найважливіших національних пріоритетів.

    "Особисто я сказав тверде "ні" російському газу 4 роки тому ще на етапі проектування нашого свинокоплексу. Спочатку ми передбачили використання паливних пелет для опалення свинокомплексу замість газу. Саме тоді ми стартували з власним виробництвом паливних пелет. На наших потужностях ми виробляємо близько 500-600 т пелет на місяць, 200 т з яких використовуємо самі", - зазначив Сергій Касьянов.

    dr.ck.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.