• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Через брак коштів в Україні можлива зупинка лісогосподарських підприємств
    Опубликовано: 2016-04-25 17:00:00

    Через брак державного фінансування можлива повна зупинка роботи лісогосподарських підприємств у південному та східному регіонах країни. Про це заявив Голова Держлісагентства Олександр Ковальчук під час виїзного засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету, яке відбулося 23 квітня на Херсонщині, повідомили AgroNews в прес-службі Держлісагентства в понеділок.

    За його словами, складна ситуація із дефіцитом держфінансування лісогосподарських підприємств, особливо із настанням пожежонебезпечного періоду, склалася не лише у Херсонській, а й у всіх південно-східних областях.

    «Відсутність належного державного фінансування призведе до руйнування вже досягнутих результатів у степовому захисному лісівництві і необоротності ерозійних процесів, на що вже витрачені значні кошти держбюджету. Також це може стати причиною втрати лісів від несанкціонованих рубок та масових пожеж», - наголосив під час засідання Олександр Ковальчук.

    agronews.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.