• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • З наступного року ПАТ «Укргазвидобування» самостійно прокладатиме асфальтне покриття біля своїх об’єктів
    Опубликовано: 2014-11-29 10:48:55

    З наступного року ПАТ «Укргазвидобування» розпочне відновлення асфальтного покриття в зоні розміщення своїх об’єктів.
    Для цього на двох підприємствах компанії вже встановлені асфальтозмішувальні установки.
    Перша, на території Полтавської області (в м. Гадяч), уже пройшла всі роботи з монтажу та пусконалагодженню. І вже у жовтні нинішнього року на ній проведений експериментальний випуск пробної партії асфальтів різних марок, які були укладені в дорожнє полотно до об’єктів філії ГПУ «Полтавагазвидобування».
    Отримана якість дорожнього полотна зможе експлуатуватися з навантаженням до 40 т. Із наступного року установка буде виведена на проектну потужність 60 т за зміну, що забезпечить потребу в проведенні ремонтних робіт на дорогах біля об’єктів філій ГПУ «Полтавагазвидобування», УПГГК та ін.
    Друга асфальтозмішувальна установка встановлена на території Харківської області (с. Андріївка Балаклійського району). Зараз там здійснюються будівельно-монтажні роботи зі складання вузлів установки в проектне положення.
    Проведення пусконалагоджувальних робіт та запуск установки планується у І-му кварталі наступного року. Робота установки забезпечить потребу в проведенні ремонтних робіт на дорогах біля об’єктів філій ГПУ «Шебелинкагазвидобування», УПГГК та ін.
    Варто зазначити, що прокладені автодороги з твердим покриттям дадуть змогу забезпечити цілорічне функціонування об’єктів видобутку та переробки сировини ПАТ «Укргазвидобування».

    Довідка:

    Публічне акціонерне товариство «Укргазвидобування» – вертикально-інтегрована компанія, яка є беззаперечним лідером в Україні з видобутку газу, газового конденсату та нафти, виготовлення автомобільних бензинів, дизельного палива та скрапленого газу.

    Серед напрямків діяльності підприємства:

    - видобуток природного газу, нафти та газового конденсату,

    - геологорозвідувальні роботи з пошуку нових родовищ вуглеводнів у Дніпровсько-Донецькій западині та в Карпатському регіоні,

    - експлуатаційне та розвідувальне буріння, переробка нафти та газового конденсату, виготовлення автомобільних бензинів, дизельного палива, біопалива, скрапленого газу, уайт-спіриту, мазуту, бітуму та інших продуктів,

    - реалізація продуктів власного виробництва, в тому числі, через мережу АЗС в Харківській області.

    На сьогоднішній день на підприємствах ПАТ «Укргазвидобування» працює близько 21 тисяч осіб.
    ПАТ «Укргазвидобування» є одним з найбільших бюджетоутворюючих підприємств країни.
    100% акцій ПАТ «Укргазвидобування» належать НАК «Нафтогаз України».



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.