З наступного року ПАТ «Укргазвидобування» самостійно прокладатиме асфальтне покриття біля своїх об’єктів

29 ноя, 10:48

З наступного року ПАТ «Укргазвидобування» розпочне відновлення асфальтного покриття в зоні розміщення своїх об’єктів.
Для цього на двох підприємствах компанії вже встановлені асфальтозмішувальні установки.
Перша, на території Полтавської області (в м. Гадяч), уже пройшла всі роботи з монтажу та пусконалагодженню. І вже у жовтні нинішнього року на ній проведений експериментальний випуск пробної партії асфальтів різних марок, які були укладені в дорожнє полотно до об’єктів філії ГПУ «Полтавагазвидобування».
Отримана якість дорожнього полотна зможе експлуатуватися з навантаженням до 40 т. Із наступного року установка буде виведена на проектну потужність 60 т за зміну, що забезпечить потребу в проведенні ремонтних робіт на дорогах біля об’єктів філій ГПУ «Полтавагазвидобування», УПГГК та ін.
Друга асфальтозмішувальна установка встановлена на території Харківської області (с. Андріївка Балаклійського району). Зараз там здійснюються будівельно-монтажні роботи зі складання вузлів установки в проектне положення.
Проведення пусконалагоджувальних робіт та запуск установки планується у І-му кварталі наступного року. Робота установки забезпечить потребу в проведенні ремонтних робіт на дорогах біля об’єктів філій ГПУ «Шебелинкагазвидобування», УПГГК та ін.
Варто зазначити, що прокладені автодороги з твердим покриттям дадуть змогу забезпечити цілорічне функціонування об’єктів видобутку та переробки сировини ПАТ «Укргазвидобування».

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Укргазвидобування» – вертикально-інтегрована компанія, яка є беззаперечним лідером в Україні з видобутку газу, газового конденсату та нафти, виготовлення автомобільних бензинів, дизельного палива та скрапленого газу.

Серед напрямків діяльності підприємства:

- видобуток природного газу, нафти та газового конденсату,

- геологорозвідувальні роботи з пошуку нових родовищ вуглеводнів у Дніпровсько-Донецькій западині та в Карпатському регіоні,

- експлуатаційне та розвідувальне буріння, переробка нафти та газового конденсату, виготовлення автомобільних бензинів, дизельного палива, біопалива, скрапленого газу, уайт-спіриту, мазуту, бітуму та інших продуктів,

- реалізація продуктів власного виробництва, в тому числі, через мережу АЗС в Харківській області.

На сьогоднішній день на підприємствах ПАТ «Укргазвидобування» працює близько 21 тисяч осіб.
ПАТ «Укргазвидобування» є одним з найбільших бюджетоутворюючих підприємств країни.
100% акцій ПАТ «Укргазвидобування» належать НАК «Нафтогаз України».


Адрес новости: http://elcomart.com/show/455523.html
* * *




Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua