• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Гриценко: І ЦВК, і військове командування мають усе необхідне для того, аби солдати у зоні АТО проголосували
    Опубликовано: 2014-10-21 18:34:18

    Лідер політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко зазначив, що ЦВК повинна зробити все, щоб військові, які перебувають в зоні АТО, змогли проголосували на виборах 26 жовтня.


    «Бійці можуть проголосувати там, потрібні лише їх заяви про це. Сподіваюся, ЦВК над цим працює, бо закон дає можливість солдатам голосувати на основі військового квитка або іншого документа», - зазначив Гриценко.


    Не можна відбирати у військовослужбовців можливості виконати свій громадянський обов’язок, вважає Анатолій Гриценко, навіть попри сумніви та застереження деяких депутатів демократичного табору щодо можливих фальсифікацій: «Бояться, наприклад, що людина проголосує за військовим квитком у зоні АТО, а вдома за неї може проголосувати паспорт».


    Гриценко переконаний, що сьогодні і ЦВК, і військове командування мають усе необхідне для того, аби солдати у зоні АТО проголосували: «Закон, який надав би можливість солдатам голосувати за місцем проходження служби, треба було приймати раніше, ще в серпні місяці, а не відкладати на останнє, коли на це не вистачило голосів. За це несуть відповідальність і ЦВК, і урядова команда, і президентська також. А от вирішити це питання в практичній площині все ж можливо за допомогою тих інструментів, які є і в Центрвиборчкомі, і у військового командування. Кажу як колишній Міністр оборони: в армії є люди, які займаються безпосередньо списками до виборів, узгоджують питання з окружними комісіями тощо».



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.