• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Жодного офіційного документа українська делегація не отримала у Москві
    Опубликовано: 2006-01-31 16:12:00

    Сьогодні, 31 січня 2006 ц. р., міністр аграрної політики України Олександр Баранівський перебуває з робочим візитом у Хмельницькій області. Він побував у ряді виробничих сільськогосподарських колективів, а також на Шепетівському та Староконстянтинівському цукрових заводах. Виступаючи перед працівниками сільськогосподарського активу області, він зокрема, зачепив питання розвитку цукрової галузі на Україні. Заявив, що лише активна позиція Міністерства аграрної політики України і громадських організацій зуміла не допустити завезення  цукру сирцю, на якому наполягали колишні голова Уряду Ю. Тимошенко та міністр економіки С. Терьохін, з Бразилії.

    «Адже відомо, що кожна сотня тисяч тон тростинного ерзац-продукту призводить до знищення 80-ти тисяч робочих місць. І те, що Шепетівський і Староконстянтинівський цукрові заводи спрацювали добре, видали понад планові завдання високоякісної продукції, й наша заслуга» -- додав міністр.

    У своєму виступі Олександр Баранівський торкнувся й теми заборони Російської Федерації ввезення на її територію продукції тваринного походження  з України. Він заявив, що: «я як міністр зробив усе залежне від мене, з того щоб нормалізувати ситуацію. Але, схоже, Москву цікавлять не економічні, а політичні інтереси у справі встановлення ембарго».

    Міністр уточнив: «зараз із різних російських інформаційних джерел надходить інформація, що начебто Москва під час візиту нашої делегації надала їм якісь пояснювальні документи. З упевненістю заявляю, що це не відповідає дійсності…».

    Прес-служба Мінагрополітики України



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.