• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Робоча група Мінпраці відвідала місто Алчевськ
    Опубликовано: 2006-01-31 12:07:00

    28 січня заступник Міністра праці та соціальної політики В.Тьоткін та директор департаменту у справах інвалідів І.Тарабукіна побували з робочою поїздкою в місті Алчевську на Луганщині.

    В.Тьоткін провів робочі наради з керівниками Головних управлінь праці та соціального захисту населення міст Луганська та Алчевська, установ та закладів Мінпраці. Під час нарад обговорювали питання щодо організації вчасної та належної соціальної допомоги населенню у період надзвичайної ситуації в місті.

    „Одне з найважливіших завдань на сьогодні, — вважає заступник Міністра праці, — визначити резерв інтернатних закладів області для тимчасового розселення дітей-інвалідів, людей з обмеженими можливостями, пенсіонерів міста, організувати проведення в області акції „Милосердя” задля надання допомоги потерпілим особам тощо”.

    Робоча група відвідала ряд установ та закладів соціального захисту населення міста, зокрема, центр соціального обслуговування одиноких та непрацездатних громадян, центр тимчасового перебування осіб без певного місця проживання та осіб, звільнених з місць позбавлення волі. Провідали посадовці Мінпраці й одиноких літніх громадян.

    Представники Мінпраці спільно з Луганським відділенням організації Червоного Хреста передали постраждалим матраци, ковдри, ліки, гігієнічні набори, продукти харчування.

    Інф. mlsp.gov.ua

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.