• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Візит Президента України Віктора Ющенка до Алчевська Луганської області
    Опубликовано: 2006-01-30 12:32:00

    Київ, 30 січня 2006 року. Візит Віктора Ющенка пов’язаний з надзвичайною ситуацією, що склалася в Алчевську, де 22 січня через аварію на теплотрасі без тепла залишилися мешканці міста.

    26 січня Уряд прийняв рішення про виділення з резервного фонду бюджету коштів на ліквідацію наслідків аварії. Перший транш вже склав 2,5 мільйона гривень.

    За дорученням Президента України до Алчевська 26 січня була відряджена  урядова група  у складі міністра з питань надзвичайних ситуацій Віктора Балоги та  міністра будівництва Павла Качура для ознайомлення з ситуацією. За результатами роботи групи буде остаточно визначено суму коштів, необхідних для надання допомоги місту.  Також місце аварії відвідав міністр охорони здоров’я Юрій Поляченко. Планується візит до Алчевська Прем’єр-міністра України Юрія Єханурова.

    В Алчевську в цілодобовому режимі тривають роботи з ремонту тепломереж будинків та  їх поетапне підключення до теплопостачання. Рятувальниками МНС розгорнуті та функціонують 15 пунктів обігріву, до яких звернулося понад 1000 осіб. Ще залишаються без теплопостачання 493 житлових будинки, 16 дошкільних закладів, 14 шкіл і 9 медичних установ.

    З 29-го січня, за зверненням Глави держави, до аварійно-відновлювальних робіт додатково підключилися 240 бригад зі спеціальним обладнанням, це 1350 фахівців, які прибули до Алчевська з усіх регіонів, а також від Донецької та Придніпровської залізниць. Всього  ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації проводять 3600 робітників і рятувальників та 840 одиниць техніки.

     Довідка. О 10 годині 22 січня в Алчевську стався прорив магістральної теплотраси діаметром 800 мм. котельні “Східна”. В результаті від теплопостачання було відключено 677 будівель (40 570 квартир), в яких мешкає приблизно 71 392 особи.

    Прес-служба Президента України



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.