• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • АМКУ готовий оперативно розглянути питання надання дозволу на створення спільного українсько-російського підприємства на постачання газу
    Опубликовано: 2006-01-19 17:29:00

    У зв’язку із заявами посадових осіб, коментарями журналістів та домислами експертів щодо надання Антимонопольним комітетом України дозволу на створення підприємства за участю НАК «Нафтогаз України» та «ROSUKRENERGO AG», прес-служба Комітету уповноважена повідомити таке.

    Жодних офіційних документів та заяв, для отримання сторонами дозволу на створення такого спільного підприємства, досі в Комітет не надходило.

    Натомість, замість того, щоб прискорити цей процес, посадові особи завели дискусію та висловлюють свої міркування з цього приводу.

    Це призвело до безпідставних балачок різних експертів про спробу Комітету блокувати створення підприємства та про подальший негативний від цього вплив на взаємовідносини України з Росією. В результаті, навіть лунають заяви, що Україна може залишитися без газу.

    Коментуючи ситуацію, Голова Антимонопольного комітету України Олексій Костусєв підкреслив: «Нехай демагогія та домисли залишаться на совісті тих, хто їх створює. Правда ж полягає у тому, що до Комітету ніяких заяв та інформації, необхідної для отримання сторонами дозволу на створення підприємства не надходило. І затягування залежить виключно від тих, хто зволікає з наданням Комітету відповідних документів. Зі свого боку, ми добре розуміємо загальнодержавне значення цього питання і готові розглянути його у відповідності до законодавства та у максимально стислі терміни. Ми готові забезпечити безперервну роботу фахівців Комітету – вивести людей на роботу у вихідні, аби ні на мить не затримувати розгляд питання про надання дозволу. Однак, не можливо приймати рішення по суті без заяви та необхідних документів».

    Прес-служба Антимонопольного комітету України









    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.