• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Новий колективний договір підписано
    Опубликовано: 2006-01-19 14:28:00

    Вчора відбулася урочиста церемонія підписання колективного договору між адміністрацією і профспілковим комітетом ДП НАЕК „Енергоатом”. Своїми підписами його скріпили президент Компанії Юрій Недашковський і голова профспілкового комітету Олексій Лич.

     Цьому передувала складана і тривала робота в трудових колективах Дирекції та відокремлених підрозділів НАЕК. На відміну від минулих періодів, цього року укладено єдиний документ, який стане першим кроком у реформуванні системи відносин „Компанія – трудовий колектив” на засадах здорового прагматизму.

    Серед нововведень президент НАЕК „Енергоатом” Юрій Недашковський відзначив поступову відмову від споживацького підходу до системи оплати праці та виконання житлової програми. Керівництво Компанії розпочало визначення прогресивних шляхів реалізації цих важливих напрямків роботи, які відповідатимуть сучасним вимогам.

    Таким чином, назріли конче необхідні зміни, без яких просто неможливо мобілізувати реальні джерела підвищення платні та забезпечення в тривалій перспективі гідного рівня життя працівників Компанії. Також потрібно докорінно змінювати механізми реалізації соціальної політики Компанії, максимально приводячи їх у відповідність до існуючих реалій.

    Тож означеним документом встановлено соціальні нормативи та принципи розподілу коштів між відокремленими підрозділами та містами супутниками АЕС.

    Колективний договір є своєрідною внутрішньою конституцією, керуватися якою повинен кожен працівник Компанії.  Саме тому у цьому документі враховано якомога більше пропозицій, побажань і зауважень, що надійшли від трудових колективів відокремлених підрозділів і відбивають всі аспекти внутрішнього життя НАЕК „Енергоатом”.

       

    МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ










    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.