• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Нафтогаз України» у повному обсязі виконує зобов’язання з транзиту російського газу через територію України
    Опубликовано: 2006-01-19 09:50:00

    НАК “Нафтогаз України” у повному обсязі виконує контрактні зобов’язання з транзиту російського газу через територію України, в т.ч. до країн Європи. Станом на 16 годину 18 січня загальний добовий обсяг транзиту російського газу до країн Європи складає 350 млн. куб. м, що відповідає умовам контрактів з європейськими споживачами.

    18 січня ВАТ “Газпром” проінформувало європейських споживачів про зменшення поставок російського газу на 40 млн. куб. м щодоби до обсягів, передбачених контрактами, з причини різкого похолодання на території Росії. Протягом попереднього періоду ВАТ “Газпром” надавало для транзиту через територію України понадконтрактні обсяги природного газу.

      

    НАК «Нафтогаз України» заявляє про повне виконання контрактних зобов’язань з транзиту російського газу через територію України. Газотранспортна система України працює у штатному режимі.

    Довідка: У 2005 році газотранспортною системою України протранспортовано 200,2 млрд. куб. м природного газу. В підземні сховища закачано 15,3 млрд. куб. м, відібрано - 17,6 млрд. куб. м газу. Споживачам України поставлено 68,9 млрд. куб. м природного газу, що на 0,7 млрд. куб. м  більше, ніж у 2004 році.

    Транзит газу через територію України до країн Західної та Центральної Європи в 2005 році становив 121,5 млрд. куб. м, що є найвищим показником за всі роки існування газотранспортної системи. У 2006 році НАК “Нафтогаз України” передбачає збільшити обсяги транзиту газу до країн Європи на 11 млрд. куб. м.    

    Прес-центр НАК “Нафтогаз України” 









    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.