• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Mittal Steel оголошує про призначення генерального директора і наглядової ради
    Опубликовано: 2006-01-13 15:02:00

    Компанія Mittal Steel оголошує про офіційне перейменування нещодавно придбаного підприємства «Криворіжсталь» у Mittal Steel Кривий Ріг. Таке рішення було прийнято на позачергових зборах акціонерів, що відбулися сьогодні у Кривому Розі. Крім цього, на зборах було офіційно призначено генерального директора, пана Нарендру Чодері, та обрано нову наглядову раду директорів, до якої увійшли: Малай Мукхерджі, Віджей Батнагар, Грегор Мюнстерман, Саймон Іванс та Шьорд де Вріз.

    Біографія

    Пан Нарендра Чодері

    Пан Чодері має 40-річний досвід роботи на різних технічних та менеджерських посадах у металургійній галузі. Він приєднався до Mittal Steel Кривий Ріг, працюючи Корпоративним директором з питань експлуатації та технічного обслуговування, а до цього був Головним Виконавчим Директором підприємств Mittal Steel у Румунії та Казахстані. Пан Чодері прийшов до Групи у якості Директора з питань експлуатації компанії Mittal Steel Lazaro Cardenas (Мексика) у 1993 році і став Виконавчим Директором у 1996 році. До роботи у Mittal Steel він займав різні технічні посади у компанії India Limited або SAIL та працював заводах на різних посадах протягом 28 років. Пан Чодері має ступінь бакалавра технічних наук, який він отримав у Технологічному Інституті міста Біхар, Індія.

    Довідка про компанію Mittal Steel

    Компанія Mittal Steel - найбільший в світі виробник сталі, що має операційні потужності у 14 країнах на 4 континентах.  Mittal Steel працює за всіма аспектами сучасного металовиробництва і виробляє широкий спектр металопродукції з метою задовільніти широкі потреби споживача. Компанія обслуговує всі галузі найбільші споживачі металопродукції, включаючи автобудування, приладобудування, машинобудування та будівництво.

    У 2004 році Mittal Steel отримала 22.2 мільярди доларів прибутку та виробила 42.1 мільйони тон сталі.  Компанія торгує на Нью-Йоркській фондовій біржі та біржі Euronext в Амстердамі під символом “MT”.

    Газета «Металлург»

    Нарендра Чодері обраний Головою Правління ВАТ “Криворіжсталь”

    Після реєстрації статуту підприємство ВАТ ”Криворіжсталь” отримає назву “Міттал Стіл Кривий Ріг” (Mittal Steel Kryviy Rih), а Нарендра Чодері стане генеральним директором “Міттал Стіл Кривий Ріг”

    Компанія Mittal Steel повідомляє, що 12 січня 2005 року відбулись позачергові загальні збори акціонерів Відкритого акціонерного товариства „Криворізький гірничо-металургійний комбінат „Криворіжсталь”.

    Окрім формальних були розглянуті такі основні питання:

    - Затвердження нової редакції статуту Товариства.

    - Відкликання та обрання членів Ревізійної комісії Товариства.

    - Відкликання та затвердження персонального складу Правління Товариства.

    - Відкликання та обрання членів Спостережної ради Товариства.

    - Затвердження нової редакції Положення про Спостережну раду Товариства.

    Згідно рішення позачергових загальних зборів акціонерів ВАТ «Криворіжсталь» внесено зміни до статуту ВАТ «Криворіжсталь» шляхом викладення його в новій редакції та затверджено нову редакцію статуту Товариства з урахуванням зміни його найменування на ВАТ "Міттал Стіл Кривий Ріг", генеральним директором підприємства офіційно призначено пана Нарендру Чодері, а також обрано нову Спостережну раду у складі: п. Малай Мукхерджи (Malay Mukherjee), п. Віджай Бхатнагар (Vijay Bhatnagar), п. Грегор Мюнстерманн (Gregor Muenstermann), п. Саймон Еванс (Simon Evans), п. Сйорд де Вріз (Sjoerd De Vries).

    Газета «Металлург»

     

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.