• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Олександр Сокіл, заступник голови облдержадміністрації: “У Дніпропетровській області сьогодні немає проблем з газом, є проблеми з його оплатою”
    Опубликовано: 2006-01-13 14:20:00

    Про це  О.  Сокіл  сказав  журналістам  на  брифінгу.  Він  повідомив,  що облдержадміністрацією   вживаються   всі   можливі  заходи,  щоб  запобігти дестабілізації соціально-економічної ситуації у звязку з газовою кризою. Ще 3  січня  в  області  було  створено  оперативний  штаб  на  чолі з головою облдержадміністрації Надією Дєєвою, у складі якого працює робоча група, яка займається щодобовим моніторингом ситуації з газозабезпеченням.

     Керівництво  облдержадміністрації  веде  постійну роботу з підприємствами, які   мають  борги  по  електроенергії  та  газу.  З  керівництвом  ВАТ  ЕК “Дніпрообленерго”   досягнуто  домовленості  щодо  графіків,  за  якими  ці підприємства  сплачують свої борги по електроенергії. За словами О. Сокола, населення  платить  за  газ  стабільно,  борг  же  у  60  млн.  грн.  мають підприємства теплокомуненергетики області.

     Олександр  Михайлович запевнив, що, не дивлячись на скорочення ліміту газу в  Дніпропетровській  області  на  10%, промислові підприємства і соціальні установи  працюють  у  нормальному режимі. Але у звязку із значним зниження температури сьогодні облдержадміністрація направила офіційного листа до НАК “Нафтогаз України” з проханням збільшити ліміт газу для населення.

     Також  Олександр  Сокіл  повідомив  представникам  ЗМІ,  що  20 січня буде завершено  роботу над Єдиною програмою енергозбереження у Дніпропетровській області,   де   буде   чітко  викладено,  скільки  газу  потрібно  регіону, проаналізовано    режим    економії    та    ситуацію   з   альтернативними енергоджерелами, що існують на Дніпропетровщині.

    Прес-служба голови облдержадміністрації













    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.