• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • По завершенню засідання Уряду відбулась прес-конференція за участю Президента Віктора Ющенка та Прем'єр-міністра Юрія Єханурова
    Опубликовано: 2006-01-13 09:22:00

    Звертаючись до журналістів, Президент країни ще раз зазначив, що ним направлено листа до Верховної Ради із закликом скасувати постанову від 10 січня, оскільки вона є неконституційною. Дане рішення, зазначив Президент було моральною і політичною зрадою інтересів України. 

      Також Президент повідомив, що позачергове засідання уряду було присвячено розгляду двох питань: оцінка поточної ситуації як політичної, так і економічної, і те, що ми називаємо план дій виконавчої системи влади на 2006 рік, особливо І кварталу.

    В свою чергу Прем’єр-міністр Юрій Єхануров підкреслив,  що в Україні, особливо в ці дні,  гарантом стабільності держави є Президент України. І Уряд виступає, як дієздатна консолідована команда і Україна сьогодні  має відповідальний уряд. Я думаю, що більше слів не потрібно. “Ми всі чітко розуміємо свою відповідальність перед народом, перед простими людьми, ми зробимо  все для того, щоб нормально всі працювали, і будемо працювати до того часу, поки не буде сформований уряд новообраним парламентом”, зазначив Глава українського Уряду.

    Дивись також фотогалерею: Позачергове засідання Уряду за участю Президента України 12 січня 2006 року.

    Дивись також фотогалерею: Юрій Єванович Єхануров.

     Прес-служба Кабінету Міністрів

     

     

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.