• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Юрій Єхануров: Україна вважає Казахстан одним з основних економiчних партнерiв
    Опубликовано: 2005-11-17 12:50:00
    Прем'єр-мiнiстр України Юрiй Єхануров заявляє про важливiсть активізації економiчної взаємодiї з Казахстаном, який стає для української держави одним з основних економiчних партнерiв.
     
    Виступаючи на урочистостях, присвячених 80-рiччю Днiпродзержинського професiйного училища, в якому навчався президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв, глава українського Уряду зазначив, що торiк товарообiг мiж двома країнами досяг $1 млрд., i сторони "роблять все для того, щоб цього року закрiпити цей показник ".
     
    "Ми повиннi розумiти - сьогоднi Казахстан стає одним з основних наших партнерiв", - сказав український прем'єр. Вiн зазначив, що на нинiшньому етапi Казахстан є четвертою країною серед 150 торговельно-економічних партнерiв України за рiвнем товарообiгу пiсля Росiї, Китаю i Нiмеччини. "Ми розумiємо, що це не межа", - наголосив вiн.
     
    Ю.Єхануров висловив сподiвання, що зустрiч президентiв України i Казахстану в п'ятницю, а також зустрiчi на iнших рiвнях мiж керiвництвом i дiловими колами двох країн сприяють тому, щоб економiки обох держав були взаємодоповнюючими i швидко розвивалися. "Подальший розвиток наших економiчних взаємовiдносин дуже серйозно залежатиме вiд того, як ми сьогоднi зумiємо їх вибудувати на найближчi десятирiччя. Це дуже важливо", - наголосив Прем'єр-мiнiстр України.
     
    Прес-служба Кабінету Міністрів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.