• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Антимонопольний комітет України заборонив ЗАТ «Укрзернопром» придбати ВАТ «Криворіжхліб»
    Опубликовано: 2005-11-17 12:39:00
    В ході розгляду заяви про концентрацію, Комітет підрахував, що частки ВАТ «Криворіжхліб» та ВАТ «Криворізький хлібокомбінат № 1» разом на ринку хліба та хлібобулочних виробів у межах Кривого Рогу та Криворізького району складають понад 70%.

    Оскільки «Укрзернопром» володіє контрольним пакетом акцій «Криворізького хлібокомбінату № 1», то придбання ним понад 50% акцій «Криворіжхліба» призвело б до монополізації регіонального ринку хліба.

    «Монополізація ринку хліба в одному з районів Дніпропетрівської області могла призвести до негативних наслідків. Саме тому, керуючись висновками ретельного дослідження, ми відмовили здійснити таке придбання. Я впевнений, це в результаті дозволить уникнути багатьох можливих проблем на соціально-важливому для людей ринку», - зазначив, коментуючи прийняте рішення, Голова Антимонопольного комітету України Олексій Костусєв.
     
    Прес-служба АКУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.