• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Президент України Віктор Ющенко привітав студентів з їх святом
    Опубликовано: 2005-11-17 10:43:00
    У своєму вітанні з нагоди Дня студента Президент наголосив, що «студентство завжди було рушієм змін у суспільстві», свідченням чого стала зокрема їх активна участь у подіях Помаранчевої революції.
    «Ми пам'ятаємо вашу небайдужість, вашу впевненість у торжестві правди. Вкотре ви ще і ще раз підтвердили високу істину, що варто боротися за власний прогресивний вибір. Я пишаюся вами, дякую за вашу високу громадянську позицію», – зазначається у привітанні Глави держави.
     
    В. Ющенко також висловив переконання, що фундаментом оновленого майбутнього України залишається прагнення до освіченості, професійності, відданості своїй державі. Українська нація, підкреслив він, покладає у цьому великі надії саме на студентство.  
     
    «Пріоритетом нової влади також є і буде реформування освіти, розширення студентського самоврядування, створення доброякісної і доступної системи знань. Я вірю в те, що спільними зусиллями національна вища школа в Україні досягне сучасних європейських стандартів», – йдеться у вітанні.
     
     Офіційне інтернет-представництво Президента України
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.