• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • 11 жовтня 2005 року у приміщенні Ділового центру в м. Дніпропетровську відбулася регіональна конференція Українського фінансово-інвестиційного форуму
    Опубликовано: 2005-10-17 11:53:00
    У конференції взяли участь: Бойцун Н.Є – в.о. заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації; Жмуренко В.Г. – Президент Дніпропетровської торгової-промислової палати; Лиховид О.Е. – президент Українського фінансово-інвестиційного форуму. Також із доповідями виступили: Анна Дерев’янко – виконавчий директор Європейської Бізнес Асоціації, Пітер Стреддер – заступник директора Європейського банку реконструкції і розвитку в Україні, Декстер Фрай – генеральний директор компанії „Бунге Україна”, а також представники корпорації „Бізнес Конгрес” і компанії „Конгрес Кепітал Ріал Фінанс”.
    Під час конференції було розглянуто можливості фінансового ринку в інвестуванні, а також відбулась презентація інвестиційних проектів Дніпропетровського регіону.
    Як відзначив Президент Українського фінансово-інвестиційного форуму, Олег Лиховид, головні фактори, що впливають на інвестиційну привабливість регіонів і України у цілому, є: регуляторна політика, політична та економічна стабільність, наявність інвестиційної інфраструктури в країні.
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.