• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Від імені Президента України до Меморіалу пам'яті загиблих у Бабиному Яру було покладено квіти
    Опубликовано: 2005-09-29 14:18:00
    29 вересня, у день вшанування пам'яті загиблих у Бабиному Яру від імені Президента України до Меморіалу пам'яті загиблих у Бабиному Яру було покладено квіти. Участь у церемонії покладання квітів узяли Голова Верховної Ради Володимир Литвин, Перший заступник Голови Верховної Ради Адам Мартинюк, Перший заступник Голови Секретаріату Президента України Іван Васюник, Київський міський голова Олександр Омельченко, перший віце-прем'єр-міністр України Станіслав Сташевський, віце-прем'єр-міністр В’ячеслав Кириленко, міністр закордонних справ Борис Тарасюк, головний рабин України Яків Дов Блайх.
     
    Учасники церемонії вшанували пам'ять жертв Бабиного Яру хвилиною мовчання.
     
    Віктор Ющенко у зверненні до співвітчизників у день трагічної дати підкреслив, що трагедія Бабиного Яру до сьогоднішнього дня болем відгукується у серці кожного громадянина України. Глава держави зазначив, що Бабин Яр для нього є «такою ж трагічною сторінкою української історії, як і Голодомор».
     
    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.