• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Киевлян массово отправят на общественные работы
    Опубликовано: 2013-03-20 00:14:13

    Весняний двомісячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста у столиці розпочнеться вже цього тижня – 20 березня і триватиме до 10 травня. Про це повідомляє прес-служба КМДА. Об’їзд перших двох районів відбудеться 27 березня – міська комісія проінспектує Печерський та Шевченківський райони Києва, повідомляють у прес-службі.

    Протягом весняного двомісячника відбудуться два масштабних суботники: 6 квітня – у рамках акції «За чисте довкілля» та 20 квітня – на День довкілля.

    Також у КМДА зазначають, що перший заступник Попова Олександр Мазурчак доручив профільному департаменту та головам районних держадміністрацій налагодити чітку співпрацю між столичними перевізниками та житловими організаціями щодо стабільного вивезення сміття як з територій житлової забудови, так і зі столичних парків і скверів.

     

    http://kiev-forum.org



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.