• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Пряма телефонна лінія за участю заступника голови Хмельницької облдержадміністрації
    Опубликовано: 2005-08-17 12:36:00

    Спектр питань, піднятих під час прямої телефонної лінії за участю заступника голови облдержадміністрації  Валерія Малькіна,  стосувався в основному гуманітарної сфери. Це і проблеми молодіжного будівництва, і боротьба з наркоманією, і питання освіти, культури, медицини... Два телефонні дзвінки були цілеспрямовані на проблему ведення кадрової політики. Валерій Павлович не уникав гострих запитань, давав конкретні відповіді чи доручення. І подолян, і журналістів особливо цікавили питання стану підготовки до нового навчального року. 

    “Відрадно відмітити, що в області, на відміну від інших регіонів, не закрито жодної школи. До 1 вересня відкриється ще декілька, зокрема у Славуті на півтора тисячі учнів. До Нового року відкриємо ще дві. Уже багато років у категорії довгобудів знаходиться 43 школи. Відповідною програмою визначено їх повну відбудову до 2012 року. Вирішується питання щодо доотримання в області 18 автобусів, що дасть можливість  повністю виконати програму “Шкільний автобус”. Вишукуються кошти для гарячого харчування школярів.

    Тривожно прозвучало телефонне звернення працівника Головчинецької школи-інтернату, який почув про бажання керівництва однієї з релігійних конфесій забрати приміщення під монастир. Хочу зазначити, що без зваження усіх “за” і “проти”, без спілкування з колективом громадян, жодне рішення прийматись не буде. 

    Нова влада працює не задля сухих цифр, чи формального підходу до справи. На закиди, чому так повільно покращується ситуація, скажу: швидко робиться - диктатура. За умов демократичних змін відбуваються можливо не так швидко, як комусь хотілося б, зате незворотньо і без зайвих жертв. Суспільство нині в глибокій кризі. Часто чується: а чому це так, а не отак? Люди хочуть змін зовні, але не спішать змінюватись самі. Ми маємо пережити цей період. А він швидше мине тільки за умови консолідації і розуміння: кожна людина повинна зміни розпочати з себе. 

    Обласна влада робить і робитиме все, аби і матеріальна, і духовна складова нашої громади поступово кращали й удосконалювались”, - запевнив Валерій Малькін.

    Урядовий портал



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.