• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • АЕС України готуються до роботи в осінньо-зимовий період
    Опубликовано: 2005-08-10 09:37:00

    Атомні станції України впораються з поставленими завданнями з виробництва електроенергії протягом осінньо-зимового періоду. Таку впевненість висловив у підсумковому інтерв'ю представникам ЗМІ після виїзної наради на Південно-Українській АЕС заступник міністра палива та енергетики України Микола Штейнберг.

    За його словами, кількість та потужність блоків дають змогу це зробити. Нині триває їх підготовка до роботи в зимовий період. Наприклад, на Південно-Українській АЕС вже виконано 34% від загального обсягу запланованих робіт.

    Водночас проблемним залишається питання диспетчерських обмежень, яких НАЕК зазнає впродовж 5 місяців. Це призвело до недовироблення 4 млрд кіловат-годин електричної енергії і позначається на виконанні фінансових планів компанії, констатував заступник міністра.

    Дається взнаки й невідповідність тарифу на електроенергію виробничим витратам атомних станцій. Незважаючи на отримання повної оплати, він дає змогу сплачувати податки, не покриваючи решти складових, зазначив президент НАЕК "Енергоатом" Юрій Недашковський. Робота над переглядом тарифу триває, поінформував він.

    Урядовий портал



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.