• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Експортерам української продукції цього року вже відшкодовано 5,8 мільярда гривень податку на додану вартість
    Опубликовано: 2005-08-03 11:48:00

    За 7 місяців 2005 року експортерам української продукції відшкодовано 5,8 мільярда гривень податку на додану вартість. Це на 10,9 відсотка більше проти аналогічних показників 2004 року. Про це сьогодні повідомив заступник голови Державної податкової адміністрації України Борис Горбанський на прямій урядовій телефонній лінії з питань реалізації положень Програми діяльності Кабінету Міністрів України.

    Водночас, зазначив заступник голови ДПА, у липні експортерам виплачено лише 911 млн грн коштів відшкодованого ПДВ замість 1,182 млрд грн, як передбачалося фінансовим приписом. За словами Бориса Горбанського це, головним чином, зумовлено тривалістю перевірок щодо обгрунтування отримання відшкодування ПДВ, які проводять служби ДПА.

    За повідомленням заступника начальника Управліня інформаційної політики ДПАУ Олексія Вознюка, з початку року у ДПА надійшло 2,7 тисячі необгрунтованих  заяв на відшкодування ПДВ на суму 1,8 мільрда гривень.

    Урядовий портал



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.