• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ДК “Укргазвидобування” збільшить видобуток газу на території Львівської області
    Опубликовано: 2005-08-03 11:23:00

    Компанія “Укргазвидобування”, що є дочірньою компанією НАК “Нафтогаз України”, планує до кінця 2005 року ввести в дію низку свердловин на трьох родовищах Львівської області. Роботи виконуються філією ДК “Укргазвидобування” – газопромисловим управлінням “Львівгазвидобування”.

    Зокрема, до кінця серпня 2005 року заплановано ввести в експлуатацію дві нових свердловини на Комарівській площі, що на території Стрийського та Миколаївського районів Львівщини. Восени 2005 року заплановано розширити існуючі та завершити облаштування ще двох нових свердловини на Верещицькому родовищі (Городоцький, Миколаївський р-н Львівської області). До кінця року також триватиме облаштування нових свердловин на Орховицькому нафтогазоносному родовищі у Городоцькому районі.

    Окрім того, ГПУ “Львівгазвидобування” подало заявки на отримання ліцензії на розробку розвіданих газових родовищ на Бітлянській площі (межа Турківського району на Львівщині та Закарпатської області), Перемишлянській площі (Перемишлянський р-н Львівської області) та Бучацькій площі (Тернопільська область). Подальша розробка цих покладів буде можливою лише після отримання ліцензій.

    Довідка: Газопромислове управління “Львівгазвидобування” здійснює видобуток газу і нафти на території п’яти областей Західної України. Експлуатує 34 родовища та понад  340 свердловин. У 2004 році “Львівгазвидобування” видобуло 1 млрд. 190,2 млн. кубометрів природного газу.

    Прес-служба ДК “Укргазвидобування”



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.