• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Відбулися Загальні збори акціонерів ВАТ „Укрнафта”
    Опубликовано: 2005-06-21 14:19:55
    20 червня 2005 року пройшли Загальні збори акціонерів відкритого акціонерного товариства „Укрнафта”. За даними протоколу засідання реєстраційної комісії було зареєстровано 53 акціонери та їх уповноважені особи, які володіють у сукупності 49 066 255 голосами або 90,4806 % від загальної кількості голосів. На зборах розглянуто вісім питання порядку денного, а саме:
    1. Звіт Голови Правління ВАТ „Укрнафта” про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2004 рік та затвердження основних напрямків діяльності на 2005 рік.
    2. Звіт Ревізійної комісії про перевірку фінансово-господарської діяльності Товариства за 2004 рік.
    3. Звіт Спостережної ради Товариства про діяльність за 2004 рік.
    4. Затвердження річного звіту, балансу, розподілу прибутку за 2004 рік та плану розподілу на 2005 рік.
    5. Зміни у складі органів управління Товариства. 7. Внесення змін та доповнень до Статуту та внутрішніх положень Товариства.
    8. Про сплату дивідендів.
    З перших трьох питань збори постановили підтвердити рішення Загальних зборів акціонерів від 11 травня 2005 року щодо затвердження вищезазначених звітів.
    З четвертого питання постановили підтвердити рішення Загальних зборів акціонерів від 11 травня 2005 року щодо затвердження результатів фінансово-господарської діяльності Товариства (річного звіту, балансу) за 2004 рік. Також, на виконання доручення Прем'єр-міністра України від 27 травня 2005 р. № 24012/1/1-05 до листа Фонду державного майна України від 17 травня 2005 р. № 10-17-6742, збори прийняли рішення спрямувати чистий прибуток за 2004 рік у розмірі 100%, за вирахуваннями 170 811 грн. 60 коп., що йдуть на розвиток Товариства, до фонду виплати дивідендів.

    З планового прибутка на 2005 рік в сумі 1543,3 млн. грн 40% буде скеровано на виплату дивідендів, а решту направлено на реалізацію програми створення ВІНК.

    З п'ятого питання зборами було внесено зміни до складу Спостережної ради шляхом відкликання існуючого складу та обрання Спостережної ради Товариства у такому складі: Голова Спостережної ради – Перелома Сергій Віталійович (перший заступник голови правління НАК “Нафтогаз України”).

    Члени спостережної ради:
    Фудашкін Денис Олександрович (директор Департаменту податкової та митної політики Міністерства фінансів України);
    Третьяков Олександр Юрійович (перший помічник Президента України);
    Парфененко Дмитро Миколайович (заступник голови Фонду державного майна України);
    Лопушанський Андрій Ярославович (заступник голови правління НАК “Нафтогаз України”);
    Воронін Ігор Павлович (заступник голови правління НАК “Нафтогаз України”);
    Новіков Тимур Юрійович (мінорітарний акціонер) – секретар Спостережної ради;
    Кіперман Михайло Юрійович;
    Коломойський Ігор Валерійович;
    Корбан Геннадій Олегович;
    Боголюбов Геннадій Борисович.

    Збори акціонерів відзначили професійну роботу Палиці Ігоря Петровича як голови Правління Товариства та обрали його Головою Правління Товариства на наступний термін. Спостережній раді Товариства доручили за поданням Голови Правління розглянути і затвердити новий склад Правління Товариства.

    З шостого питання збори постановили до врегулювання питання ліцензійної діяльності діючого реєстратора іменних цінних паперів Товариства ВАТ “ФК “Укрнафтогаз” розгляд цього питання перенести на наступні Загальні збори акціонерів Товариства.

    З сьомого питання постановили внести та затвердити зміни та доповнення до Статуту та внутрішніх положень Товариства, зокрема:

    Спостережна рада затверджує всі без виключення договори, контракти, угоди на суму, яка перевищує 50 млн. гривень (до цього – 200 млн. грн). Вона також приймає рішення про розпорядження майном Товариства, що не відноситься до товарів та послуг, які надаються Товариством, якщо сума угоди перевищує 1 млн. гривень (до цього – 200 млн. грн).

    Правління Товариства приймає рішення про укладання договорів, контрактів, угод тощо, що укладаються у відношенні товарів та послуг, які надаються Товариством, на суму від 10 до 50 млн. грн.

    Голова Правління укладає договори, контракти, угоди про розпорядження майном Товариства, що не відноситься до товарів та послуг, які надаються Товариством, до 1 млн. гривень. Укладає договори, контракти, угоди тощо, що укладаються у відношенні товарів та послуг, які надаються Товариством, на суму до 10 млн. гривень.

    З восьмого питання збори постановили спрямувати чистий прибуток у розмірі 100%, за вирахуванням 170 811 грн., 60 коп., що йдуть на розвиток Товариства, до фонду виплати дивідендів. До сплати дивідендів направлено 1 347 036 188, 40 грн. Виплату дивідендів буде розпочато 1 липня 2005 року та закінчено 1 січня 2006 року, вона здійснюватиметься в грошовій формі. Розмір дивідендів, що припадає на одну акцію становить 24 грн. 84 коп.

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.