• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Призначено нового начальника Головного управління податкової міліції ДПА України
    Опубликовано: 2005-06-02 20:40:09
    1 червня цього року на посаду першого заступника начальника податкової міліції – начальника Головного управління податкової міліції ДПА України призначено полковника податкової міліції Василя Моторного.

    Моторний Василь Іванович народився 1956 року в місті Києві. Вищу освіту здобув в Київському технологічному інституті легкої промисловості, який закінчив в 1978 році. Отримав спеціальність інженера-технолога.

    Трудову діяльність розпочав інженером на виробництві. З 1981 по 1996 рік працював в органах МВС, починаючи з посади інспектора відділу боротьби з розкраданням соціалістичної власності та закінчуючи заступником начальника управління – начальником відділу аналізу, прогнозування та зонального контролю управління по боротьбі з кримінальним приховуванням прибутків від оподаткування в м. Києві. У 1996 році Василь Моторний перейшов до податкових органів, де працював на керівних посадах. До 1997 року обіймав посаду першого заступника начальника управління податкової міліції ДПА у м. Києві. З 1997 по 1998 рік - начальник оперативного управління УПМ ДПА у м. Києві, з 1998 по 1999 рік - начальник управління по контролю за конфіскованим та іншим належним державі майном Головного управління податкової міліції ДПА України, з 1999 по 2000 рік - начальник відділу інспектування та зонального контролю штабу Головного управління податкової міліції ДПА України. У 2000 році був начальником режимно-секретного управління ДПА України. У 2001 році спочатку обіймав посаду начальника відділу боротьби з відмиванням коштів управління з боротьби з приховуванням неоподаткованих доходів і відмиванням доходів, одержаних незаконним шляхом ГУПМ ДПА України, пізніше - заступника начальника управління – начальника відділу з боротьби з відмиванням коштів управління з боротьби з приховуванням неоподаткованих доходів і відмиванням доходів, одержаних незаконним шляхом ГУПМ ДПА. З кінця 2001 року по 2003 рік – заступник директора Департаменту – начальник управління боротьби з відмиванням доходів Департаменту боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ДПА України.

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.