• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В ДПА України відбулося засідання „круглого столу” з представниками організацій і об'єднань суб'єктів підприємницької діяльності
    Опубликовано: 2005-05-31 16:35:17
    Основне питання, що було обговорено на засіданні – це відновлення роботи та реформування Громадської колегії при ДПАУ.

    В роботі “круглого столу” взяли участь заступник голови ДПА України Володимир Ревун, директора департаментів ДПА України та керівники Асоціації українських банків, міжнародного права, “Український ринок”, платників податків, а також Всеукраїнського об‘єднання “Громадський контроль”, Ради молодих підприємців України, Спілки орендарів та підприємців, недержавного аналітичного центру “Інститут Реформ”, Громадської організації “Інститут прямої демократії” та Республіканського Правового союзу.

    За словами учасників “круглого столу”, Громадська колегія постійно повинна вирішувати найважливіші питання органів податкової служби, а саме вироблення рекомендацій, створювати експертні та робочі групи, з метою визначення громадської думки відносно роботи і модернізації державної податкової служби, проводити соціологічне опитування суб‘єктів підприємницької діяльності та інші заходи направлені на забезпечення відкритості формування та реалізації стабільної та зрозумілої громадянам податкової політики держави.

    Вирішення таких серйозних задач не можливо без участі регіональних та місцевих податкових органів, адже податкова служба – єдиний, добре налагоджений механізм.

    На засіданні було прийнято рішення про необхідність в десятиденний термін членам Громадської колегії надати пропозиції щодо оновлення складу колегії та внесення змін до Положення дорадчого органу.

    Після опрацювання документів відбудеться чергове засідання Громадської колегії при ДПА України.

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.