• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Голова Хмельницької ОДА зустрівся з експертами Українського фонду соціальних інвестицій
    Опубликовано: 2005-05-27 17:39:51
    Голова облдержадміністрації Іван Гладуняк зустрівся з експертами Українського фонду соціальних інвестицій та англійськими фахівцями з компанії “Беркс Сінклер”, які організували на теренах Хмельниччини семінар з розробки стратегії удосконалення соціальних послуг та допомоги вразливим верствам населення.

    І.Гладуняк щиро подякував організаторам за допомогу численним громадам області, за фінансове сприяння у реалізації соціальних проектів, зокрема, в обласному центрі, Білогірському, Новоушицькому, Деражнянському районах. Завдяки реалізації пілотних проектів було, зокрема, відремонтовано у ряді громад школи і дитячі садочки, ФАПи й дороги.

    Процес соціального планування, започаткований за сприяння УФСІ та Світового банку, шведських, британських спеціалістів на Хмельниччині й у ряді інших областей, – упевнений, – є одним з факторів, які наближають нас до реалізації принципів практики Європейського Союзу. Його ж можна назвати різновидом соціального інвестування. Приємно знати, що уряд Великобританії затвердив і започаткував програму “Підтримка УФСІ”, а семінар, який пройшов у нашій області, є першим заходом з цієї програми. Це добре, що географія районів, задіяних у проекті УФСІ, розширилась до меж Красилівщини та Кам'янця-Подільського, – зазначив, зокрема голова облдержадміністрації Іван Гладуняк під час спілкування з гостями.

    Инф. Урядовий портал

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.