• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Негаразди в економіці – наслідок імпульсивності прем'єра - Юлій Іоффe
    Опубликовано: 2005-05-26 19:51:28
    Усі негаразди української економіки за часів керівництва урядом Юлією Тимошенко мають одну головну причину – надмірно імпульсивний характер самого прем'єр-міністра.

    Про це заявив перший заступник голови Республіканської партії України Юлій Іоффе, коментуючи поточну соціально-економічну ситуацію в країні.

    Як повідомили ІА «Гаряча лінія» в прес-центрі РПУ, народний депутат переконаний, що і недавня бензинова криза, і популістський бюджет, який боляче вдарив по малому та середньому бізнесу, є наслідками рішучих, але, на жаль, непрофесійних дій керівника Кабінету міністрів.

    “Юлія Володимирівна вміє тримати удар і намагається досягти мети будь-якою ціною. І це, здавалося би, позитивні риси характеру, корисні для керівника, – вважає Іоффе. – Але економіка потребує не майданних, революційних методів, а аналітики та довгострокового планування”. Саме такий, виважений управлінський підхід, на думку парламентаря, властивий першому віце-прем‘єру Анатолію Кінаху. І тому через різність підходів і виникають конфлікти всередині самого уряду, котрі, як би влада не намагалася їх приховати, й надалі ставатимуть надбанням громадськості.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.