• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Тимошенко виступає за створення ради підприємців
    Опубликовано: 2005-05-25 12:14:53
    Уряд продовжує системну співпрацю з представниками бізнесу. Сьогодні відбулася зустріч Прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко з членами новосформованої Ради підприємців при Кабінеті міністрів України.

    До складу Ради увійшли лідери авторитетних загальнонаціональних та регіональних об‘єднань підприємців.

    Як зазначила Ю.Тимошенко Уряд виступає за створення такої Ради підприємців, яка спільно з урядом розробляла б заходи з розвитку малого i середнього бізнесу в країні. За словами Прем'єр-міністра взаємодія з Радою матиме за мету створити максимально комфортні умови для бізнесу і “це стане запорукою добробуту всієї України”.

    Глава уряду закликала учасників засідання гармонізувати інтереси підприємців із соціальними завданнями, які стоять перед державою.

    “Зменшуючи податковий тиск на бізнес, ми сподіваємося на такі ж кроки назустріч, щоб податки сплачувалися чесно і не страждав бюджет”, - сказала глава уряду.

    Під час засідання члени Ради передали Кабінету міністрів перелік пропозицій стосовно розробки законопроектів у сфері врегулювання відносин держави і господарюючих суб'єктів. Зокрема, йшлося про невідкладну підготовку законопроектів про спрощену систему оподаткування, про єдиний соціальний внесок, підготовку змін та доповнень до діючого законодавства щодо єдиного порядку здійснення перевірок господарюючих суб'єктів, розробку пропозицій щодо удосконалення загальної системи оподаткування, підготовку законопроекту про ефективність поводження з тарою та упаковкою.

    На нараді визначено відповідальних осіб за розробку цих законопроектів в обумовлені терміни.

    Під час зустрічі Ю.Тимошенко наголосила, що створювана рада підприємців повинна стати не лобістською структурою, а організацією, чия діяльність спрямована на розв'язання проблем усіх бізнесменів.

    Голова уряду запропонувала підвищити статус Ради підприємців і затвердити його відповідними нормативними документами й відповідним законопроектом. На засіданні наголошувалося, що Рада співпрацюватиме з урядом на основі загальнодержавних інтересів і не займатиметься лобіюванням окремих галузей чи певних економічних суб'єктів.

    Для оперативної координації спільних зусиль засідання уряду з Ради підприємців вирішено проводити щопонеділка.

    Инф. Урядовий портал

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.