• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Співпраця податківців з платниками податку
    Опубликовано: 2005-05-24 13:57:58
    Сьогодні в приміщенні Будинку художників України Державна податкова адміністрація України проводила семінар з платниками податків. Спілкування податківців базувалось на проблемах оподаткування малого та середнього бізнесу. Семінар став продовженням започаткованого 23 квітня на форумі „Бізнес, Майдан, ДПА та ДМСУ – нова модель партнерства” постійного діалогу між ДПА України і представниками бізнесу.

    У роботі семінару взяли участь представники малого та середнього бізнесу Києва і Київської області. З боку податківців на семінарі були присутні в. о. Голови ДПА України в м. Києві Анатолій Дрига, Перший віце-президент асоціації платників податків Ельвіра Єрмолаєва та провідні фахівці структурних підрозділів ДПА України.

    Платники податків змогли не тільки послухати, а й поспілкуватися з податківцями, але і поставити запитання з проблемних питань, завчасно проконсультуватися та з'ясувати важливі моменти в системі оподаткування. Спеціалісти профільних департаментів надали роз'яснення щодо застосування на практиці змін і доповнень, внесених до Законів України „Про податок на додану вартість” та „Про оподаткування прибутку підприємств”.

    Особливий інтерес у присутніх викликало роз'яснення стосовно реєстрації платників податку на додану вартість та спрощеної системи оподаткування. На семінарі порушувався надзвичайно широкий спектр питань, але найбільше платників податків, крім вищезгаданого, цікавили облік та звітність для юридичних осіб та порядок нарахування і сплати акцизного збору. Були також надані роз'яснення з актуальних питань оподаткування доходів фізичних осіб.
    NewsElcomart

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.