• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна домовилася з фірмою Hunt Oil про розробку нафтових родовищ у Чорному морі
    Опубликовано: 2005-05-24 13:55:08
    Українська сторона домовилася з представниками американської фірми Hunt Oil про співпрацю щодо розробки родовищ нафти на шельфі Чорного моря. Про це повідомив прем'єр-міністр АР Крим Анатолій Матвієнко на робочій нараді у кримському уряді, повідомили у прес-службі Ради міністрів АРК.

    Матвієнко повідомив, що питання розробки нафти та газу на шельфі Чорного моря обговорювалося у понеділок, 23 травня, у Києві у ході зустрічі представників американської фірми Hunt Oil з Президентом Віктором Ющенком, Держсекретарем Олександром Зінченком та керівником “Нафтогазу України” Олексієм Івченком.

    Президент дав учасникам зустрічі 7 днів для вивчення пропозицій та зазначив, що протягом 60 днів треба приступити до роботи. “Йдеться про питання сейсморозвідки на глибоководній частині Чорного моря та геолого-розвідувальні роботи”, - пояснив Матвієнко. Прем'єр Криму зазначив, що до кінця 2005 року вже можуть розпочатися роботи з геологорозвідувального буріння. За його словами, “перший конкретний результат можна очікувати у 2007 році”.

    Перший віце-прем'єр Криму Валерій Ясюк пояснив, що американська компанія залучається до проведення робіт, оскільки Україна не має досвіду і відповідних технологій добичі нафти і газу “на глибокій воді”.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.