• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Урядовці в черговий раз поспілкувалися з підприємцями
    Опубликовано: 2005-05-24 17:10:35
    Спiльну нараду із нещодавно створеною Радою підприємців провела прем'єр-мiнiстр України.

    Пiд час зустрiчi з пiдприємцями Юлiя Тимошенко запевнила, що уряд прислухатиметься до порад бiзнесменiв. Наразi, як повідомляють «Подробиці», вирiшено у двомiсячний термiн спiльно розробити законопроект про єдиний соцiальний податок, а вже за мiсяць - про спрощену систему оподаткування. Тим часом, за круглим столом експерти обговорювали: чи може стати влада i бiзнес справжнiми партнерами. "Майже щоденнi звернення бiзнесменiв з України. То там хтось безпiдставно не видiляє землю, то не дає якихось дозволiв i так далi. Тобто це, якщо хочете, є негативним правилом i нормою сьогоднi стосункiв мiсцевої влади - чи це мiсцеве самоврядування, чи це виконавча влада - iз бiзнесом", - каже з цього приводу Роман Безсмертний, вiце-прем'єр-мiнiстр України з питань адміністративно-територіальної реформи. Водночас, голова Ради приватних пiдприємцiв Ксенiя Ляпiна вважає, що нiяких протирiч мiж владою i бiзнесом немає. I влада довела, що готова до дiалогу.

    "Полiтичною волею є: спрощенiй системi оподаткування - бути. Бо це є доручення президента - термiново подати свої пропозицiї. Єдиному соцiальному внеску - бути. Бо це є - доручення президента - подати рекомендацiї i сприяти проходженню цього законопроекту", - зазначила Ксенiя Ляпiна.

    Податкiвцi теж обiцяють лобiювати iнтереси малого та середнього бiзнесу. Вони звернулися до Мiнфiну з проханням повернути на доопрацювання новий податковий кодекс.

    Инф. ИА «Гаряча Лінія»

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.