• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Миколаївського глиноземного реприватизація не зачепить
    Опубликовано: 2005-05-24 17:49:22
    В українського уряду немає претензій до «Миколаївського глиноземного заводу» (МГЗ). Про це на зустрічі з російськими підприємцями 23 травня заявив Перший віце-прем'єр-міністр України Анатолій Кінах.

    За словами Кінаха, є список з 29 підприємств, щодо яких «є певні проблемні питання». «Ми розглядатимемо підприємства, де були допущені порушення, проте зараз щодо них діє презумпція невинності. Є завдання не допустити політичного тиску на суд і законним шляхом визначати характер цих порушень, а не тиснути на бізнес», - сказав він.

    Кінах, зокрема, зазначив, що є питання щодо заниження вартості, за якою приватизувалася «Криворіжсталь», є питання щодо Чорноморського суднобудівного заводу, який не виконує своїх інвестиційних зобов'язань, а також є деякі питання до Нікопольского феросплавного заводу. Щодо алюмінієвого заводу (Миколаївський глиноземний завод), зазначив він, претензій нема.

    У квітні адміністрація Харківської області заявила, що вимагатиме від «РУСАЛу», що володіє 30% акцій МГЗ, компенсації за невиконання зобов'язань щодо будівництва поряд з Харковом алюмінієвого заводу.

    Инф. ProUA

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.