• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • “Нафтогаз України” провів переговори з концерном “Белнефтехим” щодо розвитку співробітництва в галузі паливно-енергетичних комплексів України та Республіки Білорусь
    Опубликовано: 2005-05-24 18:46:22
    20 травня 2005 року делегація НАК “Нафтогаз України” на чолі з головою правління Олексієм Івченком здійснила поїздку до Республіки Білорусь, в ході якої була проведена нарада з керівництвом білоруського концерну “Белнефтехим”. На зустрічі українська сторона висловила зацікавлення в укладанні довготермінового контракту на купівлю нафтопродуктів виробництва білоруських НПЗ, та постачанні в Республіку Білорусь нафти для переробки на білоруських НПЗ. В свою чергу, білоруська сторона поінформувала про технічні можливості переробки нафти на потужностях білоруських НПЗ.

    За результатами обговорення сторони дійшли згоди щодо сприяння розвитку співробітництва в галузі паливно-енергетичних комплексів обох країн на основі взаємної вигоди. НАК “Нафтогаз України” та концерн “Белнефтехим” будуть проводити взаємні консультації з метою подальшого поглиблення науково-технічної співпраці та впровадження нових технологій в паливно-енергетичній галузі. Українська сторона направить білоруським партнерам пропозиції щодо укладання довгострокового контракту на купівлю нафтопродуктів, вироблених на білоруських НПЗ, та постачання нафти на переробку.

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.