• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Італійські бізнесмени пропонують Україні низку потужних інвестиційних проектів
    Опубликовано: 2005-05-20 16:21:42
    Напрями та перспективи поглиблення торгово-економічного та, передусім, інвестиційного співробітництва між Україною та Італією обговорювалися під час зустрічі Першого віце-прем'єр-міністра України Анатолія Кінаха з представниками італійського бізнесу.

    У ході зустрічі зазначалося, що італійські бізнесмени зацікавлені в поглибленні співробітництва у сфері гідроенергетики, зокрема, в реконструкції та модернізації гідроелектростанцій, виробництві відповідного обладнання.

    Італійські підприємці пропонують проект створення в Україні заводу з виробництва фармакологічного скла для посуду для ліків, оскільки аналогічного виробництва в Україні не існує. Орієнтовна сума інвестицій сягатиме 35 млн євро. Під час розмови зазначалося, що у сфері інтересів італійського бізнесу - організація спільного виробництва, зокрема, будівництва заводу з утилізації та повторного застосування поліетилену та поліпропілену, переробки побутових відходів із використанням передових італійських та європейських технологій у цій галузі. У разі реалізації відповідного проекту сума італійських інвестицій може сягнути 1,5 млн євро. В той же час італійці готові запропонувати українським колегам організацію спільного виробництва щодо ремонту та модернізації залізничних потягів, послуги в організації вантажних перевезень. Перший віце-прем'єр натомість наголосив на зацікавленості українських компаній у поглибленні співпраці у відповідних напрямках. "Україна на сьогодні має унікальний шанс активізувати інвестиційну співпрацю, і ми будемо докладати максимум зусиль, щоб на законодавчому рівні гарантувати іноземним інвесторам максимально сприятливі умови роботи на українському ринку", - запевнив Анатолій Кінах.

    Инф. Урядовий портал

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.