• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Луганщина займає 4-те місце в країні за обсягами реалізованої продукції
    Опубликовано: 2005-05-16 08:21:45
    За обсягами реалізованої продукції Луганська область займає 4 місце в Україні і її доля складає 8,0%. За даними Головного управління статистики в Луганській області, в І кварталі поточного року підприємствами області реалізовано промислової продукції (робіт, послуг) на суму 7293,8 млн. грн.

    В структурі реалізації найбільша частка припадає на продукцію підприємств-виробників коксу та продуктів нафтоперероблення - 31,9%, металургії та оброблення металу - 22,2%, з видобування енергетичних матеріалів - 12,7%, з виробництва та розподілення електроенергії, газу та води - 11,5%.

    Виробництво промислової продукції у квітні 2005 року порівняно з березнем поточного року в області зменшилось на 29,3%. Скорочення виробництва зафіксовано на підприємствах обробної промисловості - на 33,5%, виробництва та розподілення електроенергії - на 14,3% та у добувній промисловості - на 2,9%. Серед підприємств обробної промисловості на 29,3% перевищено рівень березня 2005 року у легкій та на 9,1% харчовій промисловості.

    У квітні поточного року виробництво продукції скоротилося на 19,4% проти відповідного місяця минулого року, у тому числі в обробній промисловості на 22,7% і добувній - на 5,6%. Приріст обсягів продукції у виробництві та розподіленні електроенергії склав 12,4%.

    Виробництво продукції за чотири місяці поточного року залишилося на рівні аналогічного періоду минулого року. Приріст продукції у порівнянні з відповідним періодом минулого року одержано у промисловості 9 міст та 9 районів: в 2,1рази - в Стаханові, на 20,1% - в Кіровську, на 17,1% - в Сєверодонецьку, на 84,8% - в Старобільському районі, на 37,8% - в Марківському, майже на третину в Антрацитівському та на чверть в Краснодонському районах. Збільшився випуск окремих видів промислової продукції і в натуральному виразі. Значно перевищено обсяги січня-квітня попереднього року у виробництві феросплавів, вагонів самохідних, вагонів вантажних несамохідних, центрифуг, насосів вакуумних, металоконструкцій будівельних, верхнього одягу, костюмів спортивних та інших видів трикотажного одягу, білизни постільної, меблів, м'ясних консервів, макаронних виробів.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.