• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Києві офіційно відкрився імміграційний візовий відділ посольства США в Україні
    Опубликовано: 2005-05-16 15:27:28
    До Києва з офіційним візитом прибула заступник Державного секретаря США з консульських питань Мора Гарті. Як керівник державної консульської служби США Мора Гарті провела церемонію офіційного відкриття імміграційного візового відділу та нещодавно відремонтованого приміщення Консульського відділу Посольства США в Києві.

    На церемонії Мора Гарті підкреслила, що уряд США "постійно шукає шляхи поліпшення співпраці з владними структурами України у консульській сфері, а також можливості підвищення якості послуг, які Консульський відділ надає українським громадянам".

    Відкриття імміграційного відділу означає, що відтепер обробка імміграційних віз США проводитиметься в Києві, а не у Варшаві. "Це є ще одним доказом того, наскільки важливим для нас є високий рівень надання послуг українським громадянам, а також тим громадянам США, які подорожують та тимчасово проживають в Україні", - наголосила Мора Гарті.

    Консульська служба США в проект оновлення будівлі Консульського відділу посольства в Києві інвестувала 180 тисяч доларів. Завдяки подвійному збільшенню площі приміщень, призначених для обробки віз, Консульський відділ значно краще та ефективніше обслуговуватиме громадян США та України.

    Посол США в Україні Джон Гербст під час заходу підкреслив, що ця подія продовжує розпочату політику обох держав на встановлення міцних американсько-українських відносин та сприяє пошуку шляхів зміцнення взаємної співпраці.

    Инф. Урядовий портал

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.