• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Податкова повідомляє деталі розкритих злочинів в Харківській та Луганській областях
    Опубликовано: 2005-05-16 10:58:13
    У Харківській області в ході операції “Контрабанді – стоп!” податківці затримали партію деталей до сільськогосподарської техніки, яка нелегальним шляхом була завезена на територію України.

    Запчастини до тракторів співробітники податкової міліції виявили в пасажирському потягу “Сімферополь-Москва”.

    Господарем паливних насосів, турбокомпресорів, та ремкомплектів виявився 34-річний росіянин. Цікаво, що чималу партію контрабандного товару на загальну суму понад 180 тис. грн. тіньовик зумів розмістити у своєму купе та технічному тамбурі вагону. Наразі запчастини вилучено, триває перевірка.

    У Луганську податківці викрили фінансову аферу на 7 млн. грн.

    У Луганську податківцями припинено чергову спробу розкрадання бюджетних коштів в особливо великих розмірах.

    В поле зору співробітників податкової міліції потрапила фірма, що здійснювала торгові операції з комп'ютерною та відеотехнікою. За документами, підприємці для подальшої реалізації придбали біля 7 тис. ноутбуків, а невдовзі – партію цифрових відеокамер вартістю майже 50 млн. грн.

    При перевірці виявилося, що фірма, що продавала бізнесменам товар, не знаходиться за юридичною адресою і взагалі зареєстрована на померлу людину. Таким чином, значні товарно-грошові операції існували лише на папері, а тіньовики намагались незаконно отримати з бюджету відшкодування ПДВ у сумі майже 7 млн. грн.

    Крім цього, аби ухилитися від сплати податків, фінансовий махінатор підробив документи з валових витрат підприємства при операціях з оргтехнікою. Це дозволило йому ухилитися від сплати податків на суму біля 25 млн. грн.

    Наразі за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах порушено кримінальну справу, ведеться слідство.

    Инф. Урядовий портал

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.