• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Луганській області зафіксовано спад промислового виробництва
    Опубликовано: 2005-05-16 19:36:48
    В області у квітні 2005 року порівняно з попереднім місяцем поточного року виробництво промислової продукції зменшилось на 29,3%. Скорочення виробництва зафіксовано на підприємствах обробної промисловості (на 33,5%), виробництва та розподілення електроенергії (на 14,3%) та у добувній промисловості (на 2,9%). Серед підприємств обробної промисловості перевищено рівень березня 2005 року у легкій (на 29,3%) та харчовій (на 9,1%) промисловості.

    У квітні 2005 року виробництво продукції скоротилося проти відповідного місяця минулого року на 19,4%, у тому числі в обробній промисловості на 22,7% і добувній - на 5,6%. Приріст обсягів продукції у виробництві та розподіленні електроенергії склав 12.4%.

    Виробництво продукції за січень-квітень 2005 року залишилося на рівні аналогічного періоду 2004 року. Приріст продукції проти відповідного періоду минулого року одержано у промисловості 9 міст та 9 районів. Зросли обсяги виробництва в містах Стаканові (в 2,1р.), Кіровську (на 20,1%), Сєвєродонецьку (на 17,1%), у Старобільському (на 84,8%), Марківському (на 37,8%), Антрацитівському (на 34,1%) та Краснодонському (на 25,5%) районах.

    Збільшився випуск окремих видів промислової продукції і в натуральному виразі. Значно перевищено обсяги січня - квітня попереднього року у виробництві феросплавів, вагонів самохідних, вагонів вантажних несамохідних, центрифуг, насосів вакуумних, трубок, труб, рукавів та фітингів з пластмас, виробів кріпильних не нарізних з металів чорних, металокострукцій будівельних, пальт, напівпальт, накидок, плащів, курток теплих типу "парки" чи "аляски" та виробів аналогічних жіночих та дівчачих, верхнього трикотажу, костюмів спортивних та інших видів трикотажного одягу, білизни постільної, меблів, м'ясних консервів, макаронних виробів. Водночас скоротився випуск поліамідів, елеваторів, конвеєрів та підйомників безперервної дії для підземних робіт, первинної переробки нафти, радіаторів центрального опалення без електричного підігріву, олії, борошна, морозива та харчового льоду, трикотажу спіднього, взуття.

    У січні-березні 2005 року підприємствами області реалізовано промислової продукції (робіт, послуг) на 7293,8 млн. грн. За обсягами реалізованої продукції Луганська область займає 4 місце в Україні і її доля складає 8,0%.

    В структурі реалізації найбільша частка припадає на продукцію підприємств-виробників коксу та продуктів нафтоперероблення (31,9%), металургії та оброблення металу (22,2%), з видобування енергетичних матеріалів (12,7%), з виробництва та розподілення електроенергії, газу та води (11,5%).

    Инф. Урядовий портал

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.