• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Національній академії Державної податкової служби представницькі автомобілі закуповували за кошти студентів
    Опубликовано: 2005-05-12 15:28:44
    У Національній академії податкової служби України працівниками ДПА України із залученням співробітників СБУ та Головного контрольно-ревізійного управління України проводиться перевірка навчального закладу.

    Серед численних фактів порушення законодавства України, виявлених під час перевірки, встановлено і використання значних коштів не за призначенням. Згідно з розпорядженням ректора Академії Мельника П.В. щороку, до початку навчання, студенти і курсанти робили благодійний внесок на потреби, пов'язані з навчанням студентів, а саме: надання допомоги студентам, що залишилися сиротами, оплату викладачам та обслуговуючому персоналу, утримання навчальних приміщень та інші соціальні витрати.

    Завдяки цьому, лише у 2004 році, із урахуванням залишку минулих років, благодійні надходження склали 6 млн. 239,7 тис. грн.

    Саме за ці кошти Академією у листопаді минулого року було придбано спеціальний легковий автомобіль представницького класу АYDI-8 вартістю 799, 990 тис. грн., яка згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 4 квітня 2004 року №332 значно перевищує граничну суму витрат на купівлю автотранспорту.

    Ректором Національною академії державної податкової служби України Мельником П.В. подібні покупки здійснювалися у той час, коли переважна більшість автомобілів навчального закладу має 90 та більше відсотків амортизаційного зносу і рік випуску яких коливається від 7 до 24 років.Инф. sta.gov.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.