• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Промінвестбанк запровадив вклад "Партнерський"
    Опубликовано: 2005-05-12 15:15:10
    Промінвестбанк розширив спектр депозитних вкладів для клієнтів – фізичних осіб. До 31 травня 2005 року в відділеннях банку можна відкрити вклад "Партнерський" в національній та іноземній валюті на 3 або 6 місяців. Особливістю вкладу є диференційована процентна ставка: до 12% річних в гривнях та до 8% річних у доларах США та євро. Відсотки сплачуються щомісячно.

    Крім того, до 31 травня продовжено відкриття вкладів "Ветеран плюс" (для пенсіонерів, які отримують пенсію в установах Промінвестбанку) та "Елітний плюс" з підвищеними процентними ставками при умові переоформлення вкладів на новий термін.

    Промінвестбанк пропонує своїм клієнтам – фізичним особам широкий спектр вкладів: "Авансовий", "Накопичувальний", "Елітний", "Нове десятиріччя", "Євродолар", "Інвестиційний", "Ювілейний", "Пам'ять" та інші. Їх повний перелік та умови залучення можна знайти на сайті Промінвестбанку www.pib.com.ua.

    Промінвестбанк - Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк, створений у серпні 1992 року. На 01.04.2005 р. активи банку становили 11,9 млрд. грн., кредитний портфель – 8,5 млрд. грн., капітал - 1,2 млрд. грн.

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.