• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ІСД побудує в Краснодарському краї завод з виробництва дерев'яних плит
    Опубликовано: 2005-05-05 20:29:18
    Корпорація "Індустріальний союз Донбасу" (Донецьк) вирішила побудувати в Апшеронському районі Краснодарського краю (Росія) завод з виробництва дерево-волокнистих плит середньої щільності (MDF) за 50 мільйонів доларів.

    Про це повідомила прес-служба голови адміністрації Краснодарського краю Олександра Ткачова з посиланням на підписану 28 квітня ним і генеральним директором ІСД Олегом Мкртчаном угоду.

    Проект передбачає створення сучасного виробництва глибокої переробки деревини і випуску дерево-волокнистих плит середньої щільності MDF потужністю до 100 тисяч кубометрів за рік. Період окупності заводу оцінюється в 5 років, його річне виробництво складатиме близько 800 мільйонів рублів (близько 150 мільйонів гривень).

    Плита MDF (Medium density fiberboard) є базовим елементом для сучасної меблевої промисловості, вона застосовується у виробництві стінних внутрішніх і зовнішніх панелей, ламінованого паркету, внутрішніх дверей, віконних рам.

    За словами Ткачова, завод дозволить переробляти до 70% низькосортної деревини. "Здійснення наших намірів дасть зелене світло, у тому числі і розвитку кубанських підприємств, які виготовляють меблі, паркет, стінні панелі", - цитує прес-служба слова Ткачова.

    Довідка. ІСД спеціалізується на виробництві і реалізації металопродукції, а також забезпеченні природним газом і електроенергією промислових підприємств України. По 49,99% в статутному фонді ІСД володіють компанії "Азовінтекс" (Маріуполь) і "Візаві" (Донецьк), 0,02% належить компанії "Онікс-Дон" (Донецьк).

    "Азовінтекс" контролює глава ради директорів ІСД Сергій Тарута, "Візаві" - президент консорціуму "Індустріальна група", що управляє активами ІСД, Віталій Гайдук.

    Повідомляє: derevo.info.

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.