• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • До 2010 року експортне мито на металобрухт скоротять удвічі
    Опубликовано: 2005-04-25 14:27:36
    До 2010 року Кабінет Міністрів України планує вдвічі скоротити експортне мито на металобрухт – до 15 євро за 1 тонну. Про це повідомив заступник міністра економіки Андрій Березний.

    "Плануємо протягом певного періоду перейти до рівня мита в 2-2,5 рази нижче, ніж ми маємо зараз – 30 євро за тонну", - сказав він.

    Заступник міністра зазначив, що уряд передбачає створити спеціальний графік зниження експортного мита з моменту вступу України до Світової організації торгівлі.

    "Ми плануємо почати з 1 січня 2006 року з 25 євро за тонну, і протягом 5 років – до того рівня, який я назвав", - сказав А.Березний.

    Як відомо, Україна ввела експортне мито на металобрухт на рівні 30 євро за тонну для захисту власних виробників сталі. Введення мита було розкритиковане СОТ і Європейським Союзом. Україна планує приєднатися до СОТ до кінця цього року.

    Инф. ИА «Гаряча Лінія»

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.