• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Алушті завершує роботу науково-практична конференція з проблем розвитку адвокатури
    Опубликовано: 2005-10-10 16:53:00
    З 7 по 10 жовтня 2005 року в місті Алушта (Автономна Республіка Крим) проходить науково-практична конференція "Реформування адвокатури України та системи надання безоплатної правової допомоги".
    Організатори науково-практичної конференції - Центр правової реформи і законопроектних робіт при Міністерстві юстиції України, Спілка Адвокатів України, Кримська колегія адвокатів, Міжнародний Фонд "Відродження" та Американська Асоціація Юристів / Правова ініціатива у Центральній Європі та Євразії (ABA/CEELI).
    У конференції також беруть участь директор Центру правової реформи і законопроектних робіт при Міністерстві юстиції України Олена Семьоркіна, представники суддівського корпусу, адвокатури, а також експерти громадських організацій.
    На конференції відбулася презентація законопроекту "Про адвокатуру", розробленого робочою групою Мін`юсту. Обговорюються проблеми української адвокатури, чинники їх вирішення відповідно до нового закону "Про адвокатуру", а також питання реформування системи безоплатної правової допомоги. Присутні ознайомляться з досвідом Литви, який презентують литовські експерти, щодо реформування адвокатури та системи надання безоплатної правової допомоги.
    Прес-служба Міністерства юстиції

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.