• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Зернова афера районного масштабу
    Опубликовано: 2006-01-13 15:57:00

    Хитру махінацію спробували „провернути” посадові особи одного з Олександровських ТОВ (Донецька область). Фірмачі уклали договір з сільськогосподарським товариством, відповідно до якого перерахували йому 150 000 гривень й одержали право на збір озимої пшениці з 200 гектарів землі. Однак дотримуватися визначених у договорі положень ніхто не збирався

    Як розповів заступник начальника УДСБЕЗ УМВС України в Донецькій області Сергій Степанов, без відома керівництва сільськогосподарського товариства ділки зібрали й вивезли понад 500 тонн пшениці, яку сховали від обліку. А надалі, посилаючись на те, що зерно нібито не перейшло в їхню власність, подали позов у Господарський суд Донецької області з метою повернути перераховані гроші. Але завдяки пильності правоохоронних органів афера, задумана зловмисниками, не вдалася. Відносно підозрюваних порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України (шахрайство), покарання за яке – позбавлення волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна.

    Рузанна Меркулова,"ДЗГ МВС України"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.