• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кредитна афера вартістю 1 300 000 гривень
    Опубликовано: 2006-01-19 16:25:00

    На Київщині викрито посадових осіб відкритого акціонерного товариства (підприємства з виробництва комбікормів), які з метою незаконного отримання в комерційному банку кредиту на суму 1,3 млн. грн. для нібито поповнення обігових коштів товариства надали неправдиву інформацію про наявність заставного майна (зерносушильний комплекс, пересувний транспортер).

    Фактично грошові кошти було перераховано на розрахунковий рахунок товариства з обмеженою відповідальністю, одним із засновників та керівників якого є голова правління згаданого ТОВ, за ніби-то придбане обладнання сушильного комплексу. Таким чином зазначеному акціонерному товариству завдано матеріальних збитків на суму 1,3 млн. гривень. Прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364, ч.2 ст.366 та ч.2 ст.222 КК України (зловживання владою або службовим становищем, службове підроблення і шахрайство з фінансовими ресурсами).

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.