• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Одеські митники затримали велику партію валюти
    Опубликовано: 2006-01-31 15:42:00

    Спроби контрабандного переміщення іноземної валюти припинили працівники Одеської та Бориспільської митниць.

    У першому випадку, на митному посту «Одеса-Аеропорт» під час проведення митного контролю та оформлення пасажирів, які прибули з Польщі, у громадянина України були вилучені не задекларовані та не заявлені 54 500 американських доларів і 16 000 євро. При усному опитуванні пассажир помітно хвилювався, метушився, інспектор провів більш ретельний огляд багажу та ручної поклажі, проте приховану у кишенях одягу іноземну валюту, на яку не було дозвільних документів, пассажир видав сам.

    В іншому випадку, у громадянина Великобританії, який відлітав до Німеччини, літаком «Київ-Франкфурт», бориспільські митники виявили не задекларовані 5 300 доларів США і 100 англійських фунтів, а у його співвітчизника, який прямував з України до Росії – 782 долари США, 4 500 російських рублів, 60 англійських фунтів стерлінгів і 4 830 швейцарських франків.

    Ці громадяни обрали проходження митного контролю по «зеленому коридору», який передбачає наявність у громадянина – нерезидента іноземної валюти у сумі, що не перевищує 3000 доларів США.

    У всіх випадках не задекларовану валюту затримано. Складено протоколи про порушення митних правил.

    "ДМСУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.